fbpx
FITOSAUNA

Privātuma Politika

Autortiesību un privātuma atruna

 Stingri aizliegts SIA “EBTL” jeb “Fitosauna” publicētos materiālus jebkādā veidā izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar “Fitosauna” publicētajiem materiāliem bez rakstiskas ”Fitosauna” atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta “Fitosauna” ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Mājas lapa un ar to saistītie sociālie tīkli ir “Fitosauna” īpašums. Teksts, attēli, grafiki, skaņas faili, animācijas faili, video faili un to sakārtojums Mājas lapā ir autortiesību un cita intelektuāla īpašuma objekti, kas aizsargāti ar šo privātuma politiku un Autortiesību likumu. Šos objektus nedrīkst kopēt vai izplatīt, kā arī nedrīkst pārveidot un izvietot citās interneta lapās. Pārpublicējot materiālus, nepieciešama “Fitosauna” rakstiska atļauja. Citējot, atsauce uz avotu ir obligāta, ir jānorāda “Fitosauna” interneta vietne kā publicētā materiāla avots un jāinformē par to “Fitosauna”.

“Fitosauna” neuzņemas atbildību par citām interneta mājas lapām, uz kurām ir saites no Mājas lapas.

 

Vispārīgie noteikumi

 Šīs Privātuma politikas mērķis ir sniegt informāciju fiziskai personai (datu subjektam) par personas datu apstrādes nolūku, apjomu un aizsardzību, ko veic SIA “EBTL”, Reģ. Nr. 41203071420, jur. adrese: Staiceles iela 15-31, Rīga, LV-1035 (turpmāk saukti arī – “Fitosauna” un/vai “mēs”), apstrādājot datu subjekta personas datus (turpmāk saukti – “Datu subjekts” vai “Jūs”). Lai sazinātos saistībā ar datu apstrādes jautājumiem, lūdzu rakstiet e-pastu uz info@fitosauna.lv.

Fitosauna ievēro Klientu tiesības uz personas datu apstrādes likumību saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem – Fizisko personu datu aizsardzības likumu, Eiropas Parlamenta un padomes 2016. gada 27. aprīļa Regulu 2016/679 par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti (Regula) un citiem piemērojamajiem tiesību aktiem privātuma un datu apstrādes jomā.

Iesniedzot savus datus, Jūs piekrītat, ka dati tiek apstrādāti un uzglabāti visu šeit norādīto datu apstrādes laiku, kā arī normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos pēc sākotnējās datu apstrādes tik ilgi, cik tas ir nepieciešams.

 

Personas datu iegūšana un apstrāde 

Jums nav pienākuma sniegt mums personīgo informāciju, taču, ja Jūs to nesniedzat, iespējams, Jūs nevarēsiet veikt pirkumus un, visticamāk, nesaņemsiet vislabāko iespējamo apkalpošana pieredzi. Taču tā ir Jūsu izvēle, un mēs to respektējam.

Šī Privātuma politika attiecas uz visiem personas datiem, kurus Jūs sniedzat Fitosaunai, vai kurus Fitosauna iegūst saistībā ar Jūsu sadarbību ar Fitosauna. Šīs Privātuma politikas ietvaros par “personas datiem” tiek uzskatīta jebkāda ar Jums saistīta informācija, kas ļauj Jūs tieši vai netieši identificēt (vārds, uzvārds, dzimšanas dati, adrese, tālruņa numurs, e-pasta adrese, IP adrese, ziņojuma vai vēstules saturs u.c.) ar Jums saistīta informācija.

 

Mēs apstrādājam personas datus šādiem mērķiem (nolūkiem): 

Preču pārdošanai un komercdarbības nodrošināšanai:

  • klienta identificēšanai un apkalpošanai;
  • pavadzīmes vai rēķina sagatavošanai;
  • preču piegādei (sūtīšanai);
  • preču atgriešanai vai maiņai;
  • pirkuma naudas atgriešanai;
  • garantijas saistību izpildei;
  • preču uzlabošanai, jaunu preču attīstībai;
  • komerciāliem nolūkiem – preču reklamēšanai un izplatīšanai;
  • klientu sūdzību izskatīšanai un apstrādei;
  • norēķinu administrēšanai un atskaišu sagatavošanai;
  • mājaslapas uzturēšanai un darbības uzlabošanai;
  • biznesa analīzei un plānošanai;
  • statistikas veidošanai, tīmekļa vietnes un pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai;
  • klientiem pielāgota satura veidošanai ar reklāmas palīdzību.

 

Informācijas sniegšanai valsts vai pašvaldību iestādēm ārējos normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos un apjomā.

Sniedzot Fitosaunai savus personas datus, Jūs apzināties un pilnībā piekrītat tam, ka Fitosauna apstrādā Jūsu personas datus saskaņā ar šo Privātuma politiku un Latvijas Republikā piemērojamiem un saistošajiem normatīvajiem aktiem.

 

Kādas sīkdatnes izmantojam?

Sīkdatnes ir mazas teksta datnes, kuras interneta vietnes saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē brīdī, kad Jūs apmeklējat šo interneta vietni. Parasti sīkdatnes plaši izmanto, lai padarītu interneta vietņu darbību efektīvāku, kā arī sniegtu noteiktu informāciju attiecīgās vietnes īpašniekiem.

Lai nodrošinātu atbilstošu interneta vietnes funkcionalitāti un ērtumu, mūsu interneta vietnē www.fitosauna.lv var tik uzstādītas šādas sīkdatnes:

 

Funkcionālās sīkdatnes

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai Jūs spētu pārvietoties mājas lapā un lietot tās funkcijas pilnvērtīgi. Bez šim sīkdatnēm mēs nevaram nodrošināt Jūsu pieprasītos pakalpojumus, piemēram, integrētās saziņas kontaktformas funkcionalitāti.

  

Google Analytics sīkdatnes

Šīs sīkdatnes lieto, lai iegūtu mūsu mājas lapas apmeklējuma statistiku. Mēs lietojam šo informāciju, lai uzlabotu vietnes darbību un reklāmas pasākumus.

 

Mērķētas reklāmas rīku sīkdatnes

Šīs sīkdatnes lieto, lai paaugstinātu reklāmas efektivitāti un rādītu reklāmas, kas, visticamāk, Jūs interesēs visvairāk.

 

Trešo personu sīkdatnes

Sīkdatnes var iestatīt šādi šajā mājas lapā lietotie trešo pušu pakalpojumi: Facebook poga “Patīk”, YouTube video. Dažas no šīm sīkdatnēm var tikt izmantotas, lai sekotu līdzi Jūsu darbībām citās mājas lapās, un mēs tās nevaram kontrolēt, jo šīs sīkdatnes nav iestatījusi mūsu mājas lapa.

 

No kādiem avotiem tiek iegūti personas dati

Mēs apstrādājam tikai un vienīgi tos personas datus, kurus Jūs sniedzat sazinoties ar mums caur Mūsu mājaslapu www.fitosauna.lv, telefonsarunā, klātienes sarunā vai aizpildot līgumos prasīto informāciju.

 

Personas datu izpaušana

Lai nodrošinātu pilnvērtīgu klientu apkalpošanas servisu, kā arī, lai izpildītu visas normatīvo aktu un likumu prasības, iegūtie dati varētu būt nodoti trešajām personām šādos gadījumos:

  • Personas dati var tikt nodoti trešajai personai mārketinga pakalpojumu sniegšanai, lai informētu Jūs par Fitosauna jaunumiem, pakalpojumiem un akcijām.
  • Personas dati var tikt nodoti preču piegādes un kurjeru dienestiem, lai nodrošinātu pasūtījumu piegādi norādītājā adresē, vai lai sazinātos ar klientu par preču piegādes dienu
  • Personas dati var tikt nodoti trešajai personai, kas veic grāmatvedības uzskaites operācijas, lai nodrošinātu grāmatvedības uzskaites standartus saskaņā ar LR
  • Iegūtie personas dati varētu būt nodoti tiesībsargājošām iestādēm, valsts un pašvaldību iestādēm, lai pildītu savu juridisko pienākumu, ja šādu pienākumu uzliek normatīvie akti, vai aizsargātu savas juridiskās tiesības.

 

Cik ilgi uzglabājam personas datus?

Personas datu kategorijas un glabāšanas termiņi:

  • Personas dati, kas saistīti ar datu apstrādi tiešā mārketinga nolūkos, tiks dzēsti viena mēneša laikā pēc piekrišanas atsaukšanas saņemšanas.
  • Pamatojoties uz grāmatvedības dokumentu glabāšanas noteikumiem, dokumenti, kas apliecina pasūtījuma izpildīšanu, tiks glabāti piecu gadu garumā.

Ja norādījumos par datu aizsardzību nav minēts citādi, mēs personu datus izdzēšam vēlākais trīs mēnešus pēc tam, kad vairs nav spēkā sākotnējais datu saglabāšanas iemesls, izņemot gadījumus, ja mūsu tiesiskais pienākums ir arī turpmāk saglabāt šos datus (piemēram, bet ne tikai, grāmatvedības uzskaites vai tiesvedības vajadzībām). Ja nav noteikts citādi, sīkdatnes tiek glabātas, kamēr tiek izpildīta darbība, kādam nolūkam tās vāktas, un pēc tam tās tiek dzēstas.

 

Datu subjekta tiesības

Jums ir šādas tiesības saistībā ar Jūsu personas informāciju:

  • piekļūt Jūsu personas informācijai, kas ir Fitosauna turējumā;
  • labot savu personas informāciju, piemēram, ja tā ir nepilnīga vai nepareiza;
  • atteikties no mārketinga ziņojumu saņemšanas jebkurā laikā;
  • noteiktos apstākļos un saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem – tiesības ierobežot vai iebilst pret Jūsu personas informācijas apstrādi, vai pieprasīt, lai Jūsu personas informācija tiek dzēsta;
  • ja Jūs esat sniedzis personas informāciju brīvprātīgi vai citādi piekritis tās izmantošanai, – tiesības atsaukt savu piekrišanu;
  • tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijai (vairāk informācijas skatīt tālāk).

 

    Jautājumu gadījumā Jūs varat sazināties ar mums:

    Telefons: +371 29221453

    E-pasts: info@fitosauna.lv 

    APSES KOKS – DABAS BRILJANTS AR DZIEDINOŠĀM ĪPAŠĪBĀM

    Apses koks ir dārgums, ko mums sniedz daba. Ja vēlies izmantot dabas spēku, lai uzlabotu savu veselību un vitalitāti, apses koks ir tas, ko meklē. Augot tālu no piesārņotajām vietām, šis koks ir pilns ar tīru un spēcīgu enerģiju, kas palīdzēs Tev sasniegt harmoniju ar dabu un sevi. Atklāj apses koka spēku jau šodien un iegūsti labsajūtu, ko jau sen esi pelnījis.

    ×

    Sveiki! Spied uz mana vārda, lai uzsāktu čatu ar mani WhatsApp.

    × Vai varu kā palīdzēt?